Jag hoppas att ni haft en trevlig midsommar och njuter av den härliga sommarvärmen som råder i landet just nu och förhoppningsvis håller i sig under resten av sommaren och semester😎.

Under juli månad tar jag semester för att ladda om batterierna och kommer att vara tillbaka på våra fina STC klubbar i Norrköping och Katrineholm (samt Linköping vid efterfrågan) med ny energi till den 1:a augusti.

Jag ser fram emot att träffa er alla igen och för er som tränar regelbundet med mig eller kanske bara ibland vid behov, kan ni redan nu boka upp era tider via min bokningssida. 

Har vi inte setts på ett tag eller inte alls och du känner att du vill komma vidare i din träning eller bara vill få en skjuts och komma igång efter sommaren är du självklart varmt välkommen att boka in dig för ett möte där vi ser över det hela.

Ni hittar bokningssidan här: Boka tid med Magnus Örje

Från och med augusti kommer jag att vara måndagar och fredagar i Katrineholm och tisdagar, onsdagar samt torsdagar i Norrköping. Linköpingsklubben är jag på utifrån bokningar då det är en mindre basklubb. Bokningar till Linköping sker endast via mail. Jag kommer att finnas tillgänglig att boka upp under hela dagarna och hittar du ingen tid som passar på bokningssidan är det bara att slänga i väg ett mail så hittar vi en tid som passar just dig. 

Önskar er alla en fortsatt härlig sommar och semester!